.
Aktivní filtry
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
249,00 Kč / kg
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
392,00 Kč / kg
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
89,00 Kč / kg
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
90,00 Kč / kg
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
459,00 Kč / kg
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
345,00 Kč / kg
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
398,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
298,00 Kč / kg
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.