.

Aktivní filtry

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

109,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

545,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 300g!

149,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

497,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

179,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

119,00 Kč
476,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

714,00 Kč
476,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

459,00 Kč
459,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

597,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

124,00 Kč
494,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

899,00 Kč
749,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

994,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

229,00 Kč
763,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

383,00 Kč
479,00 Kč / kg
Množství
(cca 800 g)

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

189,00 Kč
473,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

1 190,00 Kč
1 190,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

617,00 Kč
494,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

763,00 Kč
763,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

319,00 Kč
798,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

489,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

584,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

441,00 Kč
588,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

279,00 Kč
698,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

149,00 Kč

Steak cca 300g!

497,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

119,00 Kč

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

459,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Poslední kus skladem

Chuck Tender steak po cca 250 g

899,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

994,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

Poslední kus skladem

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Poslední kus skladem

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

Vyprodáno
189,00 Kč

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Vyprodáno
1 190,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Vyprodáno

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Vyprodáno

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Vyprodáno
319,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno
489,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

Vyprodáno
584,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Vyprodáno
279,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

Vyprodáno