.
Aktivní filtry
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
545,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování
497,00 Kč / kg
Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g
476,00 Kč / kg
Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
476,00 Kč / kg
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
459,00 Kč / kg
Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
597,00 Kč / kg
Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
749,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování
497,00 Kč / kg
Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
763,00 Kč / kg
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g.
479,00 Kč / kg
Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
473,00 Kč / kg
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
1 190,00 Kč / kg
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
494,00 Kč / kg
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
763,00 Kč / kg
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !
798,00 Kč / kg
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.
489,00 Kč / kg
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.
389,00 Kč / kg
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
588,00 Kč / kg
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.
698,00 Kč / kg
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování
Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g
Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování
Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g.
Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.