+420 730 511 115

Nákupní košík biomasicko.cz

 

 x 

košík je prázdný

Plec loupaná na steak vcelku

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
Hodnocení: Nehodnoceno Array
Cena
Modifikátor variant cen
Prodejní cena494 Kč
Sleva
Cena / kg:329 Kč
Způsob balení:
Vyberte prosím způsob balení.

Loupaná plec se tvarově blíží zadní nízké roštěné, má bohaté mramorování a ve vyšší vyzrálosti (14 dnů a více) je vítečným křehkým masem na gril.

Loupaná plec má charakter zadního hovězího masa.

Dále se loupaná plec se hodí na pečení, vaření a dušení. Je vhodná na pečení v celku, marinovanou pečeni, guláš, perkelt, španělské ptáčky a skvela je i na ragů.

BALENO po cca 1,5 kg !!!

 

Vhodnost na grilování podle nás = 90 %

Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

 

VYNIKAJÍCI VE SVÍČKOVÉ S KNEDLÍKEM - není třeba špikovat !!!

 

 

Vakuově baleno v den bourání !!

 

 

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit, kosti vakuujeme jen na přání - každopádně u nich trvanlivost jen 5 dní.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

 

 

Dělala jsem stroganoff, celá rodina si s chutí přidala. :-)

Volejte +420 730 511 115

Dovezeme Vám masíčko až do domu

Copyright © 2019 Ekofarma Arnultovice. Všechna práva vyhrazena.