.

Aktivní filtry

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

119,00 Kč
595,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

ponožky biomasicko.cz

Velikosti: M / L / XL

159,00 Kč
Množství

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

129,00 Kč
258,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

109,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

389,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

119,00 Kč
119,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

119,00 Kč
238,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

349,00 Kč
349,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

179,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

249,00 Kč
249,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

289,00 Kč
289,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

469,00 Kč
469,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

299,00 Kč
299,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

299,00 Kč
299,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

199,00 Kč
199,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

597,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

199,00 Kč
199,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

49,00 Kč
49,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

399,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 300g!

149,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

69,00 Kč
138,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

39,00 Kč
39,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

545,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

497,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

199,00 Kč
398,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

714,00 Kč
476,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

1 190,00 Kč
1 190,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

119,00 Kč
476,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

229,00 Kč
229,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

250,00 Kč
Množství

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

59,00 Kč
59,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

124,00 Kč
494,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

489,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

763,00 Kč
763,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

500,00 Kč
Množství

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

349,00 Kč
349,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

235,00 Kč
392,00 Kč / kg
Množství
(cca 600 g)

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

69,00 Kč
69,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

459,00 Kč
459,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

383,00 Kč
479,00 Kč / kg
Množství
(cca 800 g)

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

45,00 Kč
90,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

584,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

899,00 Kč
749,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

139,00 Kč
139,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

69,00 Kč
345,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

319,00 Kč
798,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

994,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

229,00 Kč
763,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

617,00 Kč
494,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

441,00 Kč
588,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

279,00 Kč
698,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

1 199,00 Kč
343,00 Kč / kg
Množství
(cca 3500 g)

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

189,00 Kč
473,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

109,00 Kč
109,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

119,00 Kč
119,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

199,00 Kč
398,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

169,00 Kč
121,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

149,00 Kč
298,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

- Balení: 180 g

277,00 Kč
1 539,00 Kč / kg
Množství
(cca 180 g)

- Balení: 500 g

486,00 Kč
972,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

ponožky biomasicko.cz

Velikosti: M / L / XL

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

389,00 Kč

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

119,00 Kč

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

349,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

249,00 Kč

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

289,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

299,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

299,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

199,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

199,00 Kč

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

49,00 Kč

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

149,00 Kč

Steak cca 300g!

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

39,00 Kč

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

497,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

1 190,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

119,00 Kč

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

229,00 Kč

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

59,00 Kč

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

Chuck Tender steak po cca 250 g

489,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

349,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

235,00 Kč

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

69,00 Kč

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

459,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

359,00 Kč

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

584,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

899,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

139,00 Kč

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

319,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

994,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

Poslední kus skladem

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Poslední kus skladem

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Poslední kus skladem
89,00 Kč

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Poslední kus skladem

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Poslední kus skladem
279,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

Poslední kus skladem

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

Poslední kus skladem
189,00 Kč

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Poslední kus skladem
109,00 Kč

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

Vyprodáno
119,00 Kč

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

Vyprodáno
199,00 Kč

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

Vyprodáno
169,00 Kč

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

Vyprodáno
149,00 Kč

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

Vyprodáno

- Balení: 180 g

Vyprodáno

- Balení: 500 g

Vyprodáno